Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Mateng HDGL80.A Med kraftig gearkasse

Sælges 
Excl. moms 5.500 kr

Beskrivelse


Mateng pælebor med kraftig vinkelgear. Den har en egenvægt på 235kg og passer på traktorer med 45-100HK. Der medfølger ikke bor til den men vi har 2 forskellige størrelser på 155mm og 310mm der kan medkøbes til henholdsvis 900DKK og 1500DKK. Se altid over 100 brugte traktorer til salg på vores webside limas.dk

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2020
Model Mateng HDGL80.A Med kraftig gearkasse
Annonce nr. 488156
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Frederik Møller Jensen
Firmanavn Lintrup Maskinhandel A/S
Adresse Skovlundvej 1, 6660 Lintrup 6660
Telefon +45 74855292

Lintrup Maskinhandel A/S

Vi gør næsten alt indenfor køb og salg af traktorer, udlejning af traktore og gummigede.
Vi er i dag 14 ansatte og hvert år sælger vi ca 500 traktorer, 30-40 mejetærskere, diverse landbrugsmaskiner og nogle entrepenørmaskiner.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok