Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Meget fin kran

Sælges 
Excl. moms 125.000 kr

Beskrivelse


Mercedes Benz 26.40 Actros
1998 - km 577.000 - EU 3 plus partikkelfilter
dvs miljøZone godkendt
Fast lad 7200x800x2550mm
ATLAS 14 tons kran - AK140.A2 med fjernbetjening og udtag til grab/rotor.
Styrbar 3 aksel / luft bag.
60% dæk, phv. træk, manuel gear. Aircon., fartpilot, luftsæde, elruder og elspejle.
Kører og virker rigtig fint.
Sidst synet sept. 2018 med kan evt. leveres nysynet.
Pris …….kr. 125.000,- plus moms

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 1998
Fabrikat Mercedes-Benz
Model 26.40 Actros
Annonce nr. 80336
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Ulrik Fyllgraf Nielsen
Firmanavn Scandinavian Truck ApS
Adresse Juelstrupparken 30, 9530 Støvring
Telefon +45 21810724

Scandinavian Truck ApS

Scandinavian Truck er en lille forretning med 4-5 ansatte. Vi klargør og istandsætter lastvognene delvis på ejet værksted, men også i samarbejde med underleverandører. Vi tilbyder en komplet løsning. Lastbilerne leveres nysynet, serviceret og lakeret. Kontrol og eftersyn af fartskrivere, hastighedskontrol, lifteftersyn, kraneftersyn etc… selv finansieringen har vi styr på; bare drej nøglen og kør ud i samfundet. Men vil du købe engros og selv klargøre helt eller delvis, finder vi også ud af det.
Scandinavian Truck er startet i 1998 af Ulrik F. Nielsen og er 100% ejet af Ulrik & Margit Nielsen Holding.
Vores primære marked er Danmark, men vi har gennem årene udviklet et samarbejde med kunder i både østeuropa og mellemøsten. I lande som Lithaun, Estland, Ukraine, Rusland, Iraq, Jordan og Afganistan kører der lastbiler som er leveret af os. Næsten ugentligt udskiber vi lastbiler fra Aarhus, Fredericia, Esbjerg, Hamburg og Lübeck. Og selvfølgelig er de nære markeder i Norden, Polen og Tyskland også på kundelisten.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok