Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Mobil kalvevogn med 4 enkeltbokse. (Kampagnepriser)

Sælges 
Excl. moms 19.500 kr

Beskrivelse


Mobil kalvevogn med 4 enkeltbokse.
Kalvevognen er udført i celleplastplader med varmgalvaniseret stålramme.
Taget, som ligeledes er udført i celleplast, er fremskudt, hvilket giver læ
og tørvejr for både kalv og landmand. Vognen har justerbare ben.
Vi har valgt, udelukkende, at benytte celleplastplader til sikring af lang
holdbarhed, nem rengøring samt sundt klima for kalven både i kulde og
varme.
Boksene er indrettet med 2 stk. 6 l. skåle samt fælles høhæk. Her gives
samtidig mulighed for nærkontakt mellem kalvene.
Monteret med pallegaffellommer til brug ved flytning.
For optimal rengøring, er der, på bagsiden, 2 åbninger med klap.
Boksmål: D: 1,5 m. B: 1,23 m. H: 1,6 m. Højde fra jord til tag: ca. 2,0 m.
Den levers u samlet.
Ved køb af 2 stk. eller flere fri fragt i hele Danmark.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Annonce nr. 90307
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Lasse Nielsen
Firmanavn Staldmæglerne A/S
Adresse Tirslundvej 34, 6550 Brørup
Telefon +45 76600003

Staldmæglerne A/S

STALDMÆGLERNE A/S blev opstartet af Kjeld Nielsen i 2002, hvor han fik ideen til formidling, køb og salg af brugt staldinventar indenfor kvægbruget. I 2007 påbegyndtes generationsskiftet hvor sønnerne Klaus og Lasse kom ind i firmaet, og efter faderens død i 2010, overtog sønnerne den videre drift af firmaet.
Hovedbeskæftigelsen i de første år var primært at formidle brugt staldudstyr, siloer, malkeanlæg og malkerobotter indenfor kvægbruget - både i Danmark og i Norden.
Den stadig stigende efterspørgsel på brugt inventar medførte en udvidelse af varesortimentet med nyt kvæginventar og nye siloer, for at kunne følge med til efterspørgslen. STALDMÆGLERNE A/S kan derfor idag tilbyde både komplette stalde i såvel nyt som brugt eller en kombination heraf.
Samtidig hermed er eksporten steget markant, således at der idag leveres brugte malkeanlæg og robotter til hele Europa, ligesom der er stor efterspørgsel på totalløsninger med nyt inventar og brugte malkerobotter.
Derudover sælger STALDMÆGLERNE A/S også COMBISILOér (http://www.combisilo.dk/) som er nye glasfibersiloer i stort set alle størrelser. Vi formidler ligeledes mange brugte siloer og står for at arrangere afhentning / levering og opstilling af siloerne.
Som noget nyt, er vi også begyndt at formidle brugt foderudstyr, da der har vist sig et stort behov herfor.
Vi er 8 medarbejdere hos STALDMÆGLERNE A/S, som altid står til rådighed. Kontakt os for et besøg om rådgivning, køb, salg og mægling. Du er også altid velkommen til at kigge forbi i vores åbningstid. Vi har Danmarks største lager af brugt inventar, så står du lige og mangler noget, så kig ind og tag gerne traileren med. Der er altid en kop kaffe på kanden.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok