Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Mobilt Højtryksanlæg m/varmtvand

Sælges 
Excl. moms 69.000 kr

Beskrivelse


Kørt 1774 Timer.
Max. Arbejdstryk 300 bar 17/ltr. min. Max temp. 99 gr.
Total renoveret/stort service udført, ny Cat Højtrykspumpe, nye slange tromler, alle tryk og vandslanger skiftet, ny brændstoftank, nye bremser samt fælg og dæk.
2 stk. Nye pistolgreb m/kort og lang dobbelt strålerør
Anlæg er nysynet og leveres klar til brug.
Mobile Højtryksanlæg, Højtryksanlæg, Højtryk, Trailermonteret Højtryksanlæg,
Mobile Højtryksanlæg med varmt vand, Hedtvandsanlæg, Hedtvands Højtryksrenser, Graffiti Anlæg, Alge Anlæg, Anlæg Fliserens.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat Aquila
Model TD300-17
Annonce nr. 45186
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Mads Jon Andersen
Firmanavn Dansk Industri Service A/S
Adresse Generatorvej 17, 2730 Herlev
Telefon +45 21227015

Dansk Industri Service A/S

Dansk Industri Service er en moderne virksomhed med focus på kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.
Virksomheden blev grundlagt i 1990 og har gennem årene udviklet sig til en robust og serviceminded virksomhed, hvor rådgivning og konsulentbistand er en vigtig faktor.
Sortimentet består af mobile højtryksrensere, stationære højtryksrensere, rengøringsmaskiner og senest som noget helt nyt produktion af et frostsikret vandstation til brug på bla. kommunale materielpladser og forsyningsanlæg.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok