Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Müller 2 Akslet Stetter 10 cbm Betontrailer Special 8188 2 God

Sælges 

Beskrivelse


Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang 2004
Fabrikat Müller
Model 2 Akslet Stetter 10 cbm Betontrailer Special 8188 2 God
Annonce nr. 495515
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 5838
% tilbage 30 % - 30%
ABS Ja
Bagaksler BPW
chassisNo WMM11123440047723
Egenvægt 8300 Kg
Lastevne 25125 Kg
Sidst synet 28.08.2019
Stel nr. WMM11123440047723
Totalvægt 33425 Kg
Årgang 2004

Sælger information


Kontaktperson Kenneth Nielsen
Firmanavn Euro Nor A/S
Adresse Hermesvej 15, 6330 Padborg
Telefon +45 40352007

Euro Nor A/S

Har I brug for en erfaren og troværdig partner i forbindelse med køb eller salg af brugte lastbiler, trækkere, trailere, varebiler eller entreprenørmaskiner i ind- eller udland, er Euro Nor A/S det oplagte valg.
Tilsammen har vores salgsteam over 50 års erfaring med køb, salg, import og eksport af brugte lastvogne, trailere og entreprenørmaskiner. Så vi har prøvet det meste og ved lige, hvordan vi bedst kan hjælpe dig til at få opfyldt dine behov – uanset om du vil købe eller sælge brugt materiel.
Fra vores hjemmeside og vores fysiske beliggenhed i Padborg – sælger vi ca. 600 enheder om året. Siden 2009 har vi solgt brugte lastbiler og maskiner til 57 forskellige lande.
90 % af alt vores transportmateriel købes i Danmark, resten købes i Tyskland, Sverige, Norge og Holland.
Vi har gennem årene opbygget et stort og vidtforgrenet verdensomspændende netværk, der både kan sælge det brugte materiel til den bedste pris og fremskaffe lige præcis den lastbil, trailer eller entreprenørmaskine, kunden står og mangler.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok