Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Multione 2.3 (ser ud som ny)

Sælges 
Excl. moms 99.900 kr

Beskrivelse


25 HK
B&G Benzin
Egenvægt 700kg
Løfteevne 400kg
Hydrostatisk
Kørehastighed 15km/h
Timetal 279
Sælges med NY 100cm rotorklipper med bagudkast

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2017
Fabrikat MultiOne
Model 2.3
Annonce nr. 85814
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Morten Kristensen
Firmanavn JMJ Brørup ApS
Adresse Fårevej 40 6760 Ribe
Telefon +45 30713158

JMJ Brørup ApS

JMJ Brørup Aps er en Smede & Maskinforretning, der beskæftiger sig med salg, service og reparation af landbrugsmaskiner, have- og parkmaskiner.
Vi ved at det er vigtigt, at maskiner, der bliver brugt professionelt, virker og er klar, når de skal bruges. Vi bestræber os på at have et produktsortiment som lever op til vores kunders behov, både brugte og nye maskiner.
En god og kompetent service er vigtig for os! Vi har et veludbygget værksted, servicevogn og uddannede medarbejdere som yder hurtig og effektiv service.
Vores værksted og servicevogn er udstyret, så de kan klare de ting, der kræves for at servicere og reparere de maskiner, vores kunder har.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok