Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Mustang Minilæsser - Fabriksny /m Yanmar dieselmotor

Sælges 

Beskrivelse


Mustang AL506 med tipbar og nedfoldelig bøjle Minilæseren er som standard udstyret med: Heavy duty aksler med 100% elektro-hydraulisk diff. spær (kontakt på joystik) "incl" funktion i bremsepedal 2 speed system, 20 km/t (kontakt på joystik) Hydraulisk hurtigskift type "weidemann" Ekstra hydraulik med hurtigkoblinger Mekanisk trykaflaster til ekstra hydraulik Styrtbøjle, fast - ROPS & FOPS Justerbar armlæn ved joystik Nedfældelig ratsøjle Håndgas Lovpligt lysudstyr 2 arbejdslys frem og 2 arbejdslys bag på bøjle Ekstra kontravægt som øger løftekapacitet med ca. 120 kg "Blitz" rotorblink monteret på bøjle Dæk Mitas 15.0X55-17 AS Bakspejl Selvom denne Mustang minilæsser er godt udstyret, så fås den også med ekstra udstyr

Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang 2019
Fabrikat Mustang
Model AL 506
Annonce nr. 149265
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


HK 47

Sælger information


Kontaktperson Arne Juulsgaard
Firmanavn A.P. Auto- & Maskinværksted ApS
Adresse Sundsvej 26, 7430 Ikast
Telefon +45 40111775

A.P. Auto- & Maskinværksted ApS

AP Auto og Maskinværksted
- dit værksted i Ikast
AP Auto og Maskinværksted, som til daglig kaldes AP Auto og Trauto, er beliggende mellem Ikast og Sunds. Værkstedet blev startet beskedent af Arne Juulsgaard og Per Jensen i midten af firserne.
Efter Arne og Per blev udlært, henholdsvis som traktormekaniker og som personvognsmekaniker, grundlagde de AP Auto og Maskinværksted.
AP Auto og Maskinværksted er i dag vokset til en moderne virksomhed med 24 ansatte, som sætter en ære i at servicere alle kunder.
Virksomheden råder i dag over et moderne autoværksted med erfarne mekanikere.
Vi har alt udstyr til at servicere netop din bil, så ring endelig for et tilbud.
I 2006 udvidede vi med et stort traktor- og landbrugsmaskinværksted i tilknytning til autoværkstedet. I denne afdeling serviceres og repareres alle typer af landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner.
I dag sælger og lejer vi ligeledes både landbrugs- og entreprenørmaskiner.
På vores lager har vi de gængse reservedele til både virksomheder og private, og ellers kan vi hurtigt bestille det hjem til dig.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok