Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Niftylift HR12D 4X4

Sælges 
Excl. moms 303.750 kr

Beskrivelse


Working height 12.2m
platform height 10.2m
machine length 4.1m
machine width 1.6m
gradeability 30%
min weight 3,470kg
safe working load 200kg
working outreach 6.1m
machine height 1.95m
travel speed 3.7km/h
turning radius 3.4m
cage size 1.1m x 0.65m
power options
diesel only
bi-energy (engine og battery)

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2019
Model Niftylift HR12D 4X4
Annonce nr. 418259
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Michael Jessen
Firmanavn JYSK LIFT-SERVICE ApS
Adresse Brunde Kirkevej 22, 6230 Rødekro 6230
Telefon +45 41579291

JYSK LIFT-SERVICE ApS

Liftservice udføres på værksted eller ude hos dig​
Skal der udføres service og reparation af din lift på værksted eller mobilt, står vi hos Jysk Lift-Service klar til at udføre opgaven. Vi har kunder i hele landet og har fortrinsvis service og reparationer i Syd Danmark såsom Rødekro, Haderslev, Kolding, Horsens, Skanderborg og omegn.

Vi klarer alle opgaver vedrørende liftservice
Har du en eller flere lifte, der skal til service, og vil du gerne slippe for besværet med at transportere dem til et værksted? Så skal du bare kontakte os. Vi kan nemlig udføre service fra vores mange servicevogne ude hos dig.

Selv hvis du oplever, at du har defekte hydraulikslanger, kan vi klare denne form for liftservice, der hvor du er, og du behøver ikke at forlade dit arbejde. Du sparer tilmed penge, da det kan være dyrt at transportere maskiner. Så uanset hvilken form for liftservice du skal have udført, løser vi opgaven, der hvor du befinder dig.

Vi ønsker altid at hjælpe, hvis du skal have udført service på dine lifte. Vi kan også tilbyde salg af både nye og brugte lifte.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok