Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Ny halmvogn til omgående levering.

Sælges 
Excl. moms 78.000 kr

Beskrivelse


Ny HVAMØ halmvogn.
7,5m. lang lad.
hydrauliske bremser
hydraulisk støtteben.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2019
Fabrikat Hvamø
Model Halmvogn
Annonce nr. 87264
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Morten Thams
Firmanavn Hvamø A/S
Adresse Vestervadvej 30, 6715 Esbjerg N
Telefon +45 28875516

Hvamø A/S

Hvamø A/S startede virksomheden i 1974, og er i dag leverandør til land- og skovbrug samt industrien. Hvamø A/S har 600 m3 nyt værksted+det eksisterende, hvor der er god plads til at producere de omkring 100 vogne årligt. Hvamø A/S ejes af Morten Thams. H.T. Hydraulik ApS er beliggende på samme adresse og ejes af Claus Jørgensen, Børge Meilandt Thams og Morten Thams. H.T. Hydraulik ApS beskæftigere sig med import, salg og service inden for hydraulik. HVAMØ A/S ER EN MODERNE VOGNFABRIK MED MERE END 40 ÅRS ERFARING. Vi producerer traktorpåhængsvogne i alle størrelser og kategorier, vi har et meget bredt program af standard vogne, men som udgangspunkt vil vi meget gerne bygge vognen sammen med kunden, så vi får vognen fremstillet til kundens behov. Vi bygger også specialvogne som kabelvogne, slamspredere eller hvad det ellers kunne være af specialvogne. Alle vores vogne produceres på vores adresse i Ølufvad ved Esbjerg. Vi sætter kvalitet meget højt i vores produktion. På samme adresse ligger H.T. Hydraulik A/S det giver en meget stor fordel i vores produktion, da vi har specialisterne på hydraulikken meget tæt på. Vi udfører også andre former for smedearbejde. Jeg ser frem til en snak om jeres nye vogn. Med venlig hilsen HVAMØ A/S Morten Thams

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok