Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Pælebor - DEMO model

Sælges 
Excl. moms 5.000 kr

Beskrivelse


Makita pælebor. Inkl. bor i 100 og 150 mm diameter. Brugt én enkelt gang som demo. Fungerer Perfekt. Sælges som ny maskine med garanti.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2018
Fabrikat Makita
Model BBA520
Annonce nr. 114714
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Lars Malle
Firmanavn Ulkebøl Plæneklipperservice
Adresse Bjørnemosen 6, Ulkebøl 6400 Sønderborg
Telefon +45 74426384

Ulkebøl Plæneklipperservice

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok