Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Pæn kølebil

Sælges 
Excl. moms 95.000 kr

Beskrivelse


Scania P230
2007 - km 608.000 - EURO 4
Kølekasse L7500XB2460X2380mm
Total 18000kg / last 7.010kg
Carrier EasyCold el/diesel - køl /frost
1500 kg læssebagsmæk med fjernbetjening
Fuld luftaffjedring - Manuel gear
70% dæk.
Pris ……...kr. 95.000,-

Generel info


2007-0
Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2007
Fabrikat Scania
Model P230
Annonce nr. 86562
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Ulrik Fyllgraf Nielsen
Firmanavn Scandinavian Truck ApS
Adresse Juelstrupparken 30, 9530 Støvring
Telefon +45 21810724

Scandinavian Truck ApS

Scandinavian Truck er en lille forretning med 4-5 ansatte. Vi klargør og istandsætter lastvognene delvis på ejet værksted, men også i samarbejde med underleverandører. Vi tilbyder en komplet løsning. Lastbilerne leveres nysynet, serviceret og lakeret. Kontrol og eftersyn af fartskrivere, hastighedskontrol, lifteftersyn, kraneftersyn etc… selv finansieringen har vi styr på; bare drej nøglen og kør ud i samfundet. Men vil du købe engros og selv klargøre helt eller delvis, finder vi også ud af det.
Scandinavian Truck er startet i 1998 af Ulrik F. Nielsen og er 100% ejet af Ulrik & Margit Nielsen Holding.
Vores primære marked er Danmark, men vi har gennem årene udviklet et samarbejde med kunder i både østeuropa og mellemøsten. I lande som Lithaun, Estland, Ukraine, Rusland, Iraq, Jordan og Afganistan kører der lastbiler som er leveret af os. Næsten ugentligt udskiber vi lastbiler fra Aarhus, Fredericia, Esbjerg, Hamburg og Lübeck. Og selvfølgelig er de nære markeder i Norden, Polen og Tyskland også på kundelisten.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok