Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Polaris Sportsman 570 SP Titanium

Sælges  
Excl. moms 74.500 kr

Beskrivelse


Ny model Polaris 570 SP Titanium traktor T3a. Dette er en special model med alufælge og lakeret i farven titanium. 1-cyl ProStar motor på 567 ccm med EFI, 41 HK. Servostyring. Hydrauliske skivebremser. Frihøjde 290mm. Til prisen kommer kr. 4.000,- for COC/dataerklæring, syn og nummerplader. Kontakt Flemming for fremvisning på tlf. 23449924 eller fbj@rostofte.dk

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2021
Fabrikat Polaris
Model Sportsman 570 SP Titanium
Annonce nr. 518645
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 17442
HK 41

Sælger information


Kontaktperson Dann Nielsen
Firmanavn Røstofte Maskiner A/S
Adresse Røstofte Skovvej 1
4735 Mern
Telefon +45 25269870

Røstofte Maskiner A/S

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok