Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

POMI Kombi-Pack

Sælges 
Excl. moms 95.000 kr

Beskrivelse


Maskinen er gennemrenoveret og bygget op til at indpakke græs i rundballer op til 1,6 m eller firkant baller op til 2 m lang, det kan være 80 eller 120 cm brede og det kan være 70, 90, 100 eller 120 cm høje baller. Ved at pakke ind i pølse i stedet for enkeltvis spares fra 40 til 65 % plastik.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 1997
Fabrikat POMI
Model Kombi-Pack
Annonce nr. 389233
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Poul Mikkelsen
Firmanavn Pomi Industri ApS
Adresse Abildvadvej 5, Thorup 9610 Nørager
Telefon +45 98552000

Pomi Industri ApS

Velkommen til Pomi Industri ApS - Vi producerer landbrugsmaskiner til mange forskellige formål. Det primære mål er at gøre hverdagen lettere for den enkelte landmand.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok