Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Pöttinger Terrasem

Sælges 

Beskrivelse


Direkte såmaskine.
Pöttinger Terrasem såmaskiner er noget af det bedste der kan købes. De fås fra 3 til 9 meter, alle med transportbredde på 3 meter, så man kan køre på vejen uden problemer, og der findes et væld af muligheder for udstyr, så man kan sammensætte lige nøjagtig den maskine man har brug for, så man er fri for at købe en masse udstyr, man ikke har brug for.
Maskinen på billederne er en Terrasem C4 Fertilizer med Artis styring, markører, presenning, arbejdslys og meget andet.
Kontakt salgsafdelingen og få en snak, så vi kan sammensætte et tilbud på den maskine du har brug for. Kontakt salg på 75551333 eller info@egtvedmaskinforretning.dk. Se endvidere vores hjemmeside www.egtvedmaskinforretning.dk med mere end 4000 emner.
Vi sælger maskiner for landbruget i hele Danmark, køb, salg og formidling. Har du maskiner, inventar eller andet udstyr i overskud, så kontakt os på 75 55 13 33.

Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang 2017
Fabrikat Pöttinger
Model Terrasem
Annonce nr. 415695
Forhold Ny

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Erik Christensen
Firmanavn Egtved Maskinforretning A/S
Adresse Søndergade 69, 6040 Egtved
Telefon +45 75551333

Egtved Maskinforretning A/S

Egtved Maskinforretning (tidligere Egtved Auto- & Traktorværksted) har eksisteret siden 1993 og er nu førende inden for sit felt, med stort lager af reservedele og mange nye og brugte maskiner.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok