Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Proff Tennant rengøringsmaskine til lidt større arealer 2.400m2 pr. time. leje pr. dag

Sælges 
Excl. moms 2.000 kr

Beskrivelse


​Tennant 7100 - 7200 - T15
- Gulvvaskemaskine
- 80 el 90 cm arbejdsbredde
- 2400 m2 praktisk pr. time
- Køretid: 3,5 timer​

Velegnet til lokaler, butikker, lager, P-anlæg, værksteder, industri m.v.

Pr. dag: 2.000​ kr.
Pr. weekend: 2.995 kr.
Langtidsleje: Ring for tilbud

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat Tennant
Model 7100 - 7200 - T15
Annonce nr. 97290
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Jesper Bering
Firmanavn Keca A/S
Adresse Huginsvej 20, 4100 Keca
Telefon +45 77778989

Keca A/S

Rengøringsmaskiner og gulvvasker til professionelle
Er du på udkig efter nye rengøringsmaskiner? Hos KECA - Tennant Danmark finder du et stort udvalg af professionelt rengøringsudstyr fra den amerikanske producent Tennant. Vi forhandler alle former for nye og brugte rengøringsmaskiner, det kan være salg, udlejning og leasing. Kunderne er den offentlige sektor, industrien og andre virksomheder i hele Danmark.

Landsdækkende service af rengøringsmaskiner
Vi har rengøringsmaskiner i alle størrelser. De mindste kan have 15 liter vand, og de største kan have 500 liter. Vi har også en robot-gulvvasker, som har plads til 110 liter. Vaskemaskinerne benytter ikke kemiske produkter, men aktivt vand, der er ioniseret. Det er muligt at tilkøbe en dispenser, der selv doserer sæbe.

Vi kan blandt andet tilbyde:
Støvsugere
Fejemaskiner
Polermaskiner
Tæpperensere
Gulvvasker i alle størrelser
Andre rengøringsmaskiner

Vi sørger naturligvis for at levere din maskine, når du har behov for det. Vi har landsdækkende service. Samtidig tilbyder vi også service og reparation af jeres maskiner. Vi har servicecentre tre steder i landet og kører gerne ud til jer. Dermed kan du være sikker på, at maskinerne fungerer optimalt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud
​Her på hjemmesiden finder du information om vores forskellige rengøringsmaskiner, men vi er også klar til at svare på dine spørgsmål. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 77 77 89 89 eller skrive til e-mail keca@keca.dk for at høre nærmere.​

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok