Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Søges et sæt skovle til S60 skift

Købes 
Excl. moms 10.000 kr

Beskrivelse


Hej Jeg søger et sæt skovle, minus planerskovel til en 14 tons takeuchi TB 1140 gravemaskine med s 60 skift.
Står du med sådanne et sæt skovle, så skriv en pris til mig. Jeg har ikke vedlagt mit telefon nummer, da jeg er i udlandet og ikke kan modtage opkald.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model Skovle søges til 14 tons gravemaskine
Annonce nr. 61437
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Ove Kjær
Adresse

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok