Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Stiga 328 S sælges for kunde

Sælges 
Excl. moms 5.000 kr

Beskrivelse


Brugt Stiga Robotklipper sælges for kunde. Har kørt i deres have i 3 år. Den har her i vinters fået monteret ny kniv samt nyt støttehjul.
Autoclip 328S kan klare et klippeareal op til 2200 Kvm. Den kan køre i op til 3 timer på en opladning. Den er udstyret med rustfrit vendbar kniv, der sørger for en flot og velplejet græsplæne.
Maskinen er udstyret med intelligent spiral klipning, hvilket betyder at den klipper områder med totter af højre græs, så græsplænen bliver jævn at se på.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat Stiga
Model Stiga 328 S
Annonce nr. 78827
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Lars Malle
Firmanavn Ulkebøl Plæneklipperservice
Adresse Bjørnemosen 6, Ulkebøl 6400 Sønderborg
Telefon +45 74426384

Ulkebøl Plæneklipperservice

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok