Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Stiga Park 540 DPX

Sælges 
Excl. moms 45.000 kr

Beskrivelse


Stiga Park Rider uden klippebord. Overgemt model, sælges med garanti.
Der kan tilkøbes klippebord til i enten 100,110 eller 125 cm.
Solid havemaskine fra Stiga til private og erhverv. Maskinen har en kraftig Hatz dieselmotor, der ved 3200 rpm har en effekt på 7,8 kW. Dieselmotorer er driftsikre og meget omkostnings effektive. Herudover har den firehjulstræk, så du aldrig sidder fast.
Dette er den kraftigste Stiga Park-model, der desuden har hydraulisk servostyring og knækstyring, der gør det brugervenligt for dig at manøvrere omkring forhindringer såsom buske og træer, men stadigt at klippe græsplænen pænt. Når du klipper følger maskinens baghjul automatisk i forhjulenes spor så du hele tiden har fuld kontrol over frontklipperen under kørsel og plæneklipning.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2015
Fabrikat Stiga
Model Park 540 DPX
Annonce nr. 114715
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Egenvægt 215
Motor Hatz
Timer 0

Sælger information


Kontaktperson Lars Malle
Firmanavn Ulkebøl Plæneklipperservice
Adresse Bjørnemosen 6, Ulkebøl 6400 Sønderborg 6400
Telefon +45 74426384

Ulkebøl Plæneklipperservice

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok