Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Stor erhvervsejendom velegnet til f.eks. smedevirksomhed.

Sælges 
Excl. moms 4.795.000 kr

Beskrivelse


Stor erhvervsejendom med erhvervsareal på 1.658 m² ledigt for køber. Ejendommen ligger få min. kørsel fra landevejen mellem Sorø og Ringsted og er opført i filtset mur med tag af bølgeeternit.
Indeholder 6 gode boliger, som alle er udlejet samt stort erhvervsareal med kontorer, personalefaciliteter, mødelokale, værksted, lager m.v. God adgang til erhvervsarealerne via flere porte og gode parkeringsforhold på ejendommen.
Se mere hos mægler: https://nordicals.dk/ejendomme/4173/sasserbrovej/n001355/1017041

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Annonce nr. 136841
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Henrik Hvid Hvid
Firmanavn MIS Recycling / MIS Rental
Adresse Sasserbrovej 29 4173
Telefon +45 31730303

MIS Recycling / MIS Rental

Hos MIS Recycling kan du leje alt det materiel du har brug for til din anlægsopgave! Gravemaskiner, gummigeder, sortereanlæg, stakketransportører og meget mere. Og også inden for specialudstyr skal du lede længe efter et udvalg, som det vi kan give dig, når det handler om for eksempel betonhamre, betonsakse og nedbrydningskugler.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok