Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Stor gravemaskine , som klare de helt tunge løft

Sælges 
Excl. moms 345.000 kr

Beskrivelse


Volvo EC290B, klar til arbejdsopgaver.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat Volvo
Model EC290B
Annonce nr. 88202
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Salgsafdelingen
Firmanavn Stemas Maskinsalg A/S
Adresse Tolsagervej 2, 8370 Hadsten
Telefon +45 86434900

Stemas Maskinsalg A/S

Vi er et solidt firma med mere end 35 års erfaring omkring teknisk rådgivning, salg og servicering af materiel til landbrug, entreprenører, industrielt brug samt have-/park området.
Stemas er forhandler af Weidemann knækstyrede minilæssere samt kompaktlæssere, Yanmar minigravemaskiner, Ammann komprimeringsmateriel samt ATN lifte og Bergmann dumpere samt Himoinsa generatorer. Desuden har vi forhandling af Weidemann mini- og kompaktlæssere i Norge.
Vi er fordelt på 3 afdelinger i Danmark; Hadsten, Køge og Vojens.
Vi har reservedelslagre i Hadsten og Køge og værksteder med dygtige og engagerede fagfolk -både vores udekørende montører og på vores værksteder.
Skal du have et godt råd inden du køber maskine eller udstyr, så tag fat i en af vores erfarne sælgere, som gerne hjælper dig videre.
Kvalitetsmaskiner til dine opgaver
Weidemann mini- og kompaktlæssere i flere modeller og fra 1,5 til 8,8 ton - bredt udvalg af arbejdsværktøj og udstyr.
Yanmar minigravere fra 615 kg og op til 10 ton, dumpere samt lystårne og generatorer.
Ammann tilbyder produkter fra de mindste stampere, over små- og store pladevibratorer med alle fremdriftstyper, Rammax råjordskompaktorer, store vibrationstromler, valsetog, gummihjulstromler og asfalttromler samt asfaltudlæggere.
Himoinsa generatorer - generatorer og lystårne af høj
Fællesnævneren for alle vores produkter er kvalitet. Mangler du reservedele eller et serviceeftersyn, står vores After Sales på spring for at hjælpe dig videre.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok