Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Sundström Turbosæt SR570 skærm og SR500

Sælges 
Excl. moms 10.309 kr

Beskrivelse


Turboenhed, sundström Sæt med SR 500 turboenhed og SR 570 ansigtsskærm 0706023299999 Motorenheden skal forsynes med 2 ens filtre Brugervenligt display Støvtæthedsklasse IP67 Ved brug af heavy duty batteri øges driftstid til op til 13 timer Sundström turbosæt SR 500/SR 570

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model Sundström Turbosæt SR570 skærm og SR500
Annonce nr. 424376
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Stefan Berg
Firmanavn Globaltools.dk
Adresse Øster Alle 6, 9530 Støvring

Globaltools.dk

Globaltools.dk - din online leverandør af værktøj i høj kvalitet til billige priser
Globaltools sælger værktøj der lever op til kundernes ønsker omkring høj kvalitet og funktionalitet. Vi leverer kvalitet direkte til kunderne uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller offentlig kunde.
På Globaltools.dk finder du desuden de bedste tilbud på værktøj og værktøjsmaskiner online. Vi tilbyder mange forskellige typer af produkter via webshoppen alt fra en skydelære til værktøjsvogn med værktøj. Vi har prioriteret et spændende produktsortiement fra hele Europa, hvilket kan give nogle dages leveringstid, men til gengæld har du produkter i høj kvalitet til lave priser.
Vores høje kvalitet er ikke ensbetydende med høje priser. Vores priser er særdeles konkurrencedygtig da vi har fokus på lave omkostninger og logistik.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok