Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Takeuchi 2150

Udlejes  

Beskrivelse


Udlejning af anlægsmaskiner​
LT Maskinudlejning udlejer maskiner til anlægs- og byggebranchen og til privatpersoner, der i en kortere periode har brug for anlægsmaskiner.
Vi har fokus på kvalitet – både når det gælder udvalget af vores anlægsmaskiner og den service, du får. Slip for at købe dyre anlægsmaskiner, når du i stedet kan leje.
Levering og afhentning af anlægsmaskiner
Har du brug for levering af dine lejede anlægsmaskiner? Hos LT Maskinudlejning er det intet problem. Ved udlejning af maskiner tilbyder vi samtidig levering og afhentning af anlægsmaskinerne.
Så slipper du for at skulle tænke på det logistiske og kan i stedet bruge tiden på at planlægge din opgave og komme hurtigere i gang med arbejdet.
Vil du gerne selv hente dine lejede anlægsmaskiner, er du velkommen til det. De kan afhentes i Havdrup nær Roskilde – så sparer du penge på leveringen.
​Se vores udvalg af anlægsmaskiner her på siden og læs mere om fordelene ved udlejning af maskiner hos LT Maskinudlejning. Du finder priser for leje samt maskinernes specifikationer under de enkelte modeller.
Udlejning af maskiner i hverdage eller weekender
Hos os kan du leje anlægsmaskiner på dagsbasis.
Har du mere arbejde, end du kan nå at udføre på et par dage, så overvej om du skal forlænge arbejdet. Vi har mindre travlhed i weekenden og kan derfor tilbyde dig nogle rigtig gode priser på udlejning af maskiner, hvis du vælger at gøre det der.
Lejer du vores anlægsmaskiner i weekenden, får du dag 2 til halv pris.​
Anlægsmaskiner til private og erhverv
Står du og mangler anlægsmaskiner, havemaskiner eller byggemaskiner til din virksomhed eller som privatperson?
Hos LT Maskinudlejning står vi klar med udlejning af maskiner til både private, der står over for ”gør-det-selv”-projekter, og til virksomheder, der har brug for anlægsmaskiner, men ikke har brug for at eje maskinerne selv.
Anlægsmaskiner til en god pris
Hos os kan du spare penge ved at leje dine anlægsmaskiner frem for at købe dem selv. De fleste privatpersoner og virksomheder har kun brug for anlægsmaskiner, byggemaskiner m.m. i en kortere periode, hvor det bedst kan betale sig at vælge udlejning af maskiner til at få gennemført projektet.
​Vi har nogle af markedets laveste priser på maskiner. Du kan finde vores priser under de forskellige anlægsmaskiner her på siden. Har du brug for at leje maskinerne i flere dage, så husk at der er gode penge at spare, hvis du har mulighed for at udføre arbejdet i weekenden.
​Ved udlejning af maskiner gennem LT Maskinudlejning står du selv for den efterfølgende rengøring af maskinerne, inden de leveres tilbage til os efter brug. Dermed er du med til at muliggøre, at vi kan holde priserne på udlejning af maskiner helt i bund.
​Stort udvalg af anlægsmaskiner og havemaskiner
Her på siden kan du se vores store udvalg af forskellige anlægsmaskiner og maskiner, der letter dine haveprojekter. Under de forskellige maskiner kan du læse mere om specifikationer, tilbehør og priserne på leje i hverdage og weekend.
​Har du brug for udlejning af andre anlægsmaskiner end dem, du finder på siden, så kontakt os gerne. Så gør vi, hvad vi kan for at skaffe maskinen hjem, så du kan leje den til gældende dagspris.
Kontakt os
​Ring til os på 71 96 17 59 mellem 6:30 og 16:00 på hverdage. Eller skriv til os på lt@lttotalentreprise.dk. Så vender vi tilbage hurtigst mulig og gør, hvad vi kan for at skaffe de anlægsmaskiner, du står og skal bruge for at blive færdig med dit projekt.
Du kan også kontakte os, hvis du har særlige behov for levering, behov for udlejning af maskiner i længere perioder, eller hvis du bare vil vide mere om vores anlægsmaskiner, byggemaskiner og havemaskiner, og hvordan de kan hjælpe dig og lette dit arbejde.

Generel info


Forespørg pris
Kategori
Model Takeuchi 2150
Annonce nr. 277869
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Kontaktinfo


Kontaktperson Søren Oksbroe
Firmanavn LT Maskinudlejning ApS
Adresse Roskildevej 18
4622 Havdrup
Telefon +45 50 xx xx xx

LT Maskinudlejning ApS

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Er du på udkik efter en ny/brugt maskine til din Virksomhed?

På Altimaskiner.dk kan du finde maskiner til mange forskellige brancher.
I alt ca. 25.000 annoncer i 6 forskellige kategorier - fra danske forhandlere og handlende:

LANDBRUG - TRANSPORT - ENTREPRENØR - HAVE PARK, VEJ og SKOV – INDUSTRI - BYGGEMATERIALER OG VÆRKTØJ

Altimaskiner.dk er landsdækkende

Se udvalget fra sælgere og udlejere fra hele landet.
F.eks.
Traktorer, mejetærskere, sprøjter og jordbearbejdningsredskaber.
Lastbiler, forvogne, trækkere, erhvervskøretøjer, busser og containere.
Gravemaskiner, materialehåndtering, lifte og mandskabsmoduler.
Havetraktorer, græsslåmaskiner, skovmaskiner og vinterudstyr.
Produktionsudstyr, gaffeltrucks, rengøring, inventar og kraner.
Træ, døre og vinduer, værktøj, metal og vvs og belysning.

Der er maskiner både til salg og til leje.

Følg os på facebook