Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Thaler 3448S DPF

Til salg  

Beskrivelse


Fremdrift: Hydrostatisk fremdrift med automativ styring over multifunktionsjoystik, 2 gear med inch-pedal og planetaksler. Hastighed: høj/lav og frem/tilbage via kontakt på joystik. Bremser: Håndbremse: Tromlebremse på kardanaksel. Driftbremser: Lamelbremse i oliebad på bagaksel via kardan over alle 4 hjul. Hydraulik: Arbejdshydraulik: max 51 l/min. Joystikstyring med flydestilling på hæve- og sænkefunktionen. 3. styrekreds foran (DN10) med mek. lås på håndtag. Kombineret olie og vandkøler. Fuldhydraulisk knækstyring, med 2 D/V cylindere. Førerplatform: Føreplatformen er kipbar til siden med glasfiber hjelm, justerbar ratstamme med timetæller, brændstofmåler, temperaturmåler og omdrejningstæller, føresæde med sikkerhedssele og beskyttelsestag. Tilbehør: 2 LED arbejdslys fremad og 1 LED arbejdslys bagud. Hydraulisk Thaler hurtigskift.

Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat Thaler
Model 3448S DPF
Annonce nr. 538926
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Kjeld Toftgaard
Firmanavn Skjern Maskinforretning A/S
Adresse Industrivej 13
6900 Skjern
Telefon +45 51961093

Skjern Maskinforretning A/S

Skjern Maskinforretning forstærker servicen i området sydpå, da vi fra årsskiftet overtager Sakskær Maskiner nær Varde.
- Vi har valgt at overtage Sakskær Maskiner, da vi sammen med de nuværende ejere, Flemming og Inga Albæk og Claus Madsen, kunne se muligheder i, at danne et fælles og stærkere serviceteam som hovedsageligt skal have fokus på New Holland produkterne. Sakskær Maskiner har nogle dygtige medarbejdere, som i forvejen arbejder med New Hollands produktsortiment, hvilket vi ser som en stor styrke. I dag er det ikke nemt at finde nye dygtige medarbejdere, men med dette tiltag, betyder det, at vi kan komme længere ud i vores områder og være tættere på kunderne i dagligdagen og yde dem den service, som de fortjener.
- Med en våd sommer har vi haft svært ved at finde nok hænder, så vi kan holde mejetærskere og pressere kørende. Det er vigtigt at have de rigtige folk, og derfor bliver det her en kæmpe styrkelse for os. Sammen står vi stærkere. Flemming Albæk vil som et led i den nye udvikling være tovholder på, at få dannet et stærkt presserteam, som Flemming har mange års erfaring indenfor. Udover at være en del af serviceteamet vil Flemming fortsætte som daglig leder og sælger i afdelingen i Sakskær. Claus Madsen vil ligeledes fortsætte i det nye setup som montør med speciale i traktorer og skal være med til at styrke og udvikle serviceniveauet i Sakskær i samarbejde med det eksisterende team i Skjern.
Sakskær Maskiner har i dag ingen traktor-forhandling, men sælger brugte traktorer – hovedsageligt New Holland. Fremover skifter Sakskær Maskiner navn til Skjern Maskinforretning og det er planen, at de nuværende ansatte, som kunderne kender i Sakskær, fortsætter i den nye afdeling.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Er du på udkik efter en ny/brugt maskine til din Virksomhed?

På Altimaskiner.dk kan du finde maskiner til mange forskellige brancher.
I alt ca. 25.000 annoncer i 6 forskellige kategorier:

LANDBRUG - TRANSPORT - ENTREPRENØR - HAVE PARK, VEJ og SKOV – INDUSTRI - BYGGEMATERIALER OG VÆRKTØJ

Altimaskiner.dk er landsdækkende

Se udvalget fra sælgere og udlejere fra hele landet.
F.eks.
Traktorer, mejetærskere, sprøjter og jordbearbejdningsredskaber.
Lastbiler, forvogne, trækkere, erhvervskøretøjer, busser og containere.
Gravemaskiner, materialehåndtering, lifte og mandskabsmoduler.
Havetraktorer, græsslåmaskiner, skovmaskiner og vinterudstyr.
Produktionsudstyr, gaffeltrucks, rengøring, inventar og kraner.
Træ, døre og vinduer, værktøj, metal og vvs og belysning.

Der er maskiner både til salg og til leje.

Følg os på facebook

Ok