Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Top produkt, meget anerkendt Motorbør

Sælges  

Beskrivelse


Super Skub er især populær blandt anlægsgartnere, entreprenører, landmænd, murermestre og udlejnings- firmaer.
Med andre ord, alle der arbejder med manuel transport af tunge materialer, hvor pladsen er trang. Maskinen er let at betjene og kræver minimal vedligeholdelse.
Hertil kommer, at den har fuldt hydraulisk transmission med højtip, sikkerhedsudstyr mod klemning ved baglæns kørsel og lav læssehøjde på kun 93 cm.
Dimensioner:
Ydre mål: 85x93x205 cm
Egenvægt: 295 kg
Rummål i kasse: 400 l
Max. vægt i kasse: 700 kg = 550 l sand
Benzintank: 3,6 l
Hydrauliktank: 15 l
Motor:
Type: Honda GX200
Ydeevne: 6,5 HK
Kobling: Centrifugal for let start
Transmission: Fuldt hydraulisk
Hastighed: 0-8 km/t
Ekstraudstyr:
Katalysator (eftermonterbar)
Timetæller
Traktordæk

Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang 2020
Fabrikat Superskub
Model Motorbør på Hjul
Annonce nr. 116748
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Salgsafdelingen .
Firmanavn AB Lauridsen Maskiner ApS
Adresse Symbiosen 7,
4683 Rønnede
Telefon +45 56721488

AB Lauridsen Maskiner ApS

Mere end 20 års erfaring indenfor køb og salg af entreprenørmaskiner AB Lauridsen Maskinhandel har stor viden og kan rådgive indenfor alle typer entreprenørmateriel, nyt som brugt. Vi lægger stor vægt på en god service, samt hurtig behandling af alle forespørgsler. Vi tror på, at gennem et godt samarbejde med vore kunder opnåes den optimale løsning. Vi formidler også gerne salg af din maskine. Du kan altid lave en god handel med AB Lauridsen Maskiner – vi har ingen dyr administration og ingen dyre mellemled. Se vores aktuelle udvalg af brugte entreprenørmaskiner og materiel til salg.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok