Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Vi har fået nye boxe hjem på vores lagerhotel!

Udlejes 

Beskrivelse


Skal du renovere huset eller starte på et nyt byggeprojekt?
Med en BLUE BOX container, kan du nemt og overskueligt gå i gang med dit projekt, uden at tænke på pladsmangel. Vi har flere forskellige typer og størrelser, så netop DIT opbevarings-behov kan dækkes.
 

Generel info


Bestil pris
Kategori
Model 20 fods
Annonce nr. 159499
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson cecilie Desiree viuff
Firmanavn Blue Box
Adresse Smedetoften 10 3600
Telefon +45 99944444

Blue Box

LAGERHOTEL & CONTAINERLEJE TIL PRIVAT OG ERHVERV
Hos BLUE BOX tager vi alle de nødvendige forbehold for at inddæmme COVID19-smitten. Vores personale på kontoret og vores chauffører har dermed alle nødvendige midler til at følge rådene fra sundhedsstyrelsen.
Vi har yderligere valgt at følge regeringen og sundhedsstyrelsens påbud om at blive mest muligt hjemme. Derfor har vi ændret vores åbningstid i en midlertidig periode, således at den hedder fra kl. 8.00 til kl. 16.00. Hverken vores leveringsdygtighed eller besvarelsestid er påvirket på nuværende tidspunkt.
I er derfor velkomne til at ringe eller skrive til os som normalt. Vi vil besvare alle henvendelser hurtigst muligt.
Til sidst, vil vi opfordre alle til at følge sundhedsstyrelsens råd og passe godt på hinanden ????
De bedste hilsner - BLUE BOX

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok