Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

VM Loader 1036LXC m/lukket kabine Brede hjul

Sælges  
Excl. moms 212.500 kr

Beskrivelse


Vm Loader 1036LXC med kabine med: hydr. hurtigskifte, lyspakke og brede hjul, mere udstyr + redskaber kan tilkøbes. Maskine til omgående levering. Ring for fremvisning evt. hos dig. Røstofte Maskiner samarbejder med Græsted Smeden vedr. salg og service af VM Loader på Sjælland.
VM Loader er et minilæsserbrand udviklet af Vinderup Maskiner A/S. Udviklingen af VM Loader læsserprogrammet har stået på siden 2011, hvor den første VM Loader blev introduceret i Danmark. I udviklingen af læsserprogrammet har det været vigtigt at opbygge læsserne omkring europæisk teknologi og komponenter, som kendetegnes af høj kvalitet og ydeevne.
Arkiv foto.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2019
Fabrikat VM Loader
Model 1036LXC m/lukket kabine Brede hjul
Annonce nr. 518464
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Dann Nielsen
Firmanavn Røstofte Maskiner A/S
Adresse Røstofte Skovvej 1
4735 Mern
Telefon +45 25269870

Røstofte Maskiner A/S

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok