Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Volvo EC20B XT minigraver

Sælges 
Excl. moms 65.000 kr

Beskrivelse


Viby Jern lynskift
3 skovle

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2002
Fabrikat Volvo
Model EC20B XT
Annonce nr. 79749
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Børge E. Jørgensen
Firmanavn Bejco & Kramac Maskincompagni A/S
Adresse Viborgvej 742, 8471 Sabro
Telefon +45 86924870

Bejco & Kramac Maskincompagni A/S

Dansk egen produktion af Bejco minidumper.
I mere end 20 år har vi udviklet og produceret den populære Bejco minidumper. Resultatet er den stærke styrbare minidumper med benzin- eller el-motor. Minidumperen har det nyeste sikkerhedsudstyr og lever op til Arbejdstilsynets krav om sikkerhed.
Bejco & Kramac Maskincompagni A/S importerer og sælger et bredt program til entreprenørbranchen: Eurocomach minigravere & grave/læssere, Hinowa undervogne, selvlæssere & lifte, Socomec hydraulikhamre, Canginibenne lynskift & skovle samt Fast Verdini pladevibratorer og skæremaskiner – alt fra Italien.
Vi forhandler JLG lifte, Hapert trailere, Nugent trailere og Mauderer alu-slisker.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok