Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Volvo ECR145D

Sælges  
Excl. moms 485.000 kr

Beskrivelse


Volvo ECR145D
Timetal: 4600.
Vi tager gerne din brugte landbrugs- eller entreprenørmaskine i bytte.
Eksempel på leasing beregning:
Pris: 485.000,-
Udbetaling: 97.000,- (20%)
Løbetid: 5 år
Mdr ydelse: 6.120,-
Restværdi: 48.500,- (10%)
Alle leasing priser er beregnede og kun vejledende og excl. forsikring & moms. Vi tilbyder maskin forsikring med fuld kasko i leasing aftalen.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2012
Fabrikat Volvo
Model ECR145D
Annonce nr. 114784
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Michael Thomsen
Firmanavn Finn Thomsen Maskinservice ApS
Adresse Tingvejen 40B
6500 Vojens
Telefon +45 40200580

Finn Thomsen Maskinservice ApS

Finn Thomsen Maskinservice ApS udfører alt inden for salg, service og reparation af entreprenørmaskiner, vi er klar til at yde en hurtig og god service for dig. Finn Thomsen Maskinservice ApS besidder et af Sønderjyllands største lagre til fremstilling af hydraulikslanger mens du venter. Ydermere er vi et autoriseret AGA gasdepot. Kontakt os for nærmere information.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok