Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Weidemann 3080T

Sælges 
Excl. moms 358.000 kr

Beskrivelse


Weidemann 3080T
Når der er brug for ekstra løftehøjde, er teleskoplæsseren den oplagte løsning. Ud over den høje funktionalitet, gode arbejdskomfort og fremragende sikkerhedsstandard har maskinerne til forskel fra de normale hjullæssere med svingarm en teleskoparm og dermed også markant større løftehøjde og rækkevidde. De grundlæggende egenskaber som mobilitet, stabilitet og løftekraft, som kendetegner de knækstyrede hjullæssere, har de meget populære teleskophjullæssere dermed også.
Eksempel på leasing beregning:
Pris: 358.000,-
Udbetaling: 71.600,- (20%)
Løbetid: 5 år
Mdr ydelse: 4.517,-
Restværdi: 35.800,- (10%)
Alle leasing priser er beregnede og kun vejledende og excl. forsikring & moms. Vi tilbyder maskin forsikring med fuld kasko i leasing aftalen.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2015
Fabrikat Weidemann
Model 3080T
Annonce nr. 86334
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


HK (KW) 75
Ref.nr. 3029876
Timer 2400

Sælger information


Kontaktperson Michael Thomsen
Firmanavn Finn Thomsen Maskinservice ApS
Adresse Tingvejen 40B 6500
Telefon +45 40200580

Finn Thomsen Maskinservice ApS

Finn Thomsen Maskinservice ApS udfører alt inden for salg, service og reparation af entreprenørmaskiner, vi er klar til at yde en hurtig og god service for dig. Finn Thomsen Maskinservice ApS besidder et af Sønderjyllands største lagre til fremstilling af hydraulikslanger mens du venter. Ydermere er vi et autoriseret AGA gasdepot. Kontakt os for nærmere information.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok