Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

900 liters mixer

Sælges 
Excl. moms 85.000 kr

Beskrivelse


Køreklar 900 liters mixer / blander m. kontrol panel og starter.
Med vognføler og pneumatisk udtap

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat scansteel
Model TSM 900
Annonce nr. 109213
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 845037
Tankstørrelse 0 - 1000 Ltr

Sælger information


Kontaktperson Tobias Madsen
Firmanavn scansteel foodtech A/S
Adresse Industrivej 6, 4200 Slagelse 4200
Telefon +45 31430906

scansteel foodtech A/S

Scansteel foodtech er en af de førende firmaer, som designer, konstruerer, fremstiller, installerer og servicerer enkelte maskiner og udstyr samt komplette forarbejdningslinjer for de globale fødevare-, petfood- og smelteostforarbejdende industrier. scansteel foodtech fokuserer og specialiserer sig indenfor følgende brancher: kød- og og fjerkræforarbejdning, osteforarbejdning samt forarbejdning af convenience- og fastfood. For ydeligere, besøg vores hjemmeside

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok