Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Amazone Nova Trailersprøjte UG3000-24 meter bom

Sælges  
Excl. moms 138.000 kr

Beskrivelse


Særdeles pæn og velholdt Trailersprøjte.
Synet og godkendt.
Komplet udstyret med Universal sporfølgetræk-
250 liter pumpe-Kraftig indvendig beholderskyldning
med rotationsdyser-
Kemikalie fyldeudstyr-Hjulskærme-
Hydraulisk hældnings udstyr-Udv.vaskeudstyr-
Lys på sprøjtebom-Profi bombetjening-Automatisk
distancekontrol-
Sprøjtecomputer til kørselsafhængig dosering.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2004
Fabrikat Amazone
Model UG 3000 24 meter Trailersprøjte
Annonce nr. 114587
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Arbejdsbredde 24 meter
Ref.nr. 077140
Tank skyllevand 400 liter
Tankvolumen 3200

Sælger information


Kontaktperson Lars Søndergaard
Firmanavn O. Søndergaard & Sønner A/S
Adresse Bogensevej 33,
5450 Otterup
Telefon +45 21681664

O. Søndergaard & Sønner A/S

Vi er en moderne full-service maskinforretning med mere end 40 års erfaring. Vores salgsafdeling har et bredt program af markedsledende traktorer og maskiner til land- og skovbrug, entreprenører, industri og have / park sektoren. Vi står til rådighed med vores expertice mht. salg rådgivning og finansieringsforslag. Import og export af traktorer og maskiner. Klik ind på PRODUKTER i menuen og se nogle af de produkter vi forhandler. Vores butik og reservedelsafdeling tilbyder et bredt udvalg af reservedele og udstyr til bl.a. den private husholdning, have/park, land- og skovbrug samt industri. Vi har produkter spændende fra arbejdstøj, plæneklippere, havetraktorer, hækkeklippere, buskrydere, motorsave, forskellige trillebører til 4 hjulede motorcykler. Klik ind på PRODUKTER og se nogle af de produkter vi har i have/park-produktprogrammet. Vi har ligeledes et bredt udvalg af preskoblinger og slanger til hydraulikanlæg. Vores værksted reparerer og servicerer traktorer, landbrugs- og entreprenørmaskiner samt maskiner til have/park. Smedeafdelingen udfører diverse reparations- og fremstillingsopgaver. Vores veludstyrede servicebiler kommer overalt på Fyn og Øerne. Vi har lastbil m. kran og knæklad som tilbydes til diverse opgaver.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok