Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Autocampere i alle størrelser

Købes  

Beskrivelse


AUTOCAMPERE
KØBES KONTANT
40379010
 

Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang 2000
Annonce nr. 171272
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Steen Jensen
Firmanavn Steen's MC-center ApS
Adresse Dornen 16
6715 Esbjerg N
Telefon +45 40379010

Steen's MC-center ApS

Steens MC tilbyder hele paletten indenfor motoriserede køretøjer. Vi ved at en god handel er en gensidig god handel, og vi kan prale af mange tilbagevendende købere.
Sæt kursen vestpå og kom forbi Esbjerg N og gør en god handel.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok