Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

BadMobil - et badeværelse på hjul

Udlejes 
Excl. moms 80 kr

Beskrivelse


BadMobil er indrettet som et komplet badeværelse med alle nødvendige installationer. Velegnet ved renoveringer, ombygninger eller skader i bygninger. BadMobil har en høj standard, og indeholder toilet, håndvask, bruseniche, bruseforhæng samt diverse knager. Badeværelset virker på samme måde, som det du kender i din bolig og er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler, som du evt. også kan leje hos os.
Med en totalvægt på kun 750 kg. er BadMobilen meget nem at håndtere og må køres af alle biler. Der kræves ikke trailerkort. Den måler 185 x 240 (inkl. hjulkasser 225 x 240).
Vores BadMobiler findes i forskellige størrelser og indretninger. Se de mange modeller på vores hjemmeside www.karlsvognen.com
Vi garanterer for en god oplevelse, når du lejer en skurvogn hos os.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Model BadMobil
Annonce nr. 88804
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Lennart Holm
Firmanavn Karlsvognen A/S
Adresse Egegårdsvej 7 b 4621 Gadstrup
Telefon +45 56141962

Karlsvognen A/S

Vi er en mindre familieejet virksomhed, der siden 2001 har udlejet skurvogne til både virksomheder og private. Vi garanterer for en god oplevelse, når du lejer en skurvogn hos os.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok