Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Blokvognstransporter

Udlejes 

Beskrivelse


Maskintransport
Hos Lastbilcentralen kan vi varetage alle former for maskintransport. Ingen maskintransport for lille eller for stor, og vi kan prale med tidligere at have transporteret verdens største bomlift.
Dine maskiner kommer sikkert frem
Med fejeblade og hurtigløbere er du sikker på, at dine maskiner bliver transporteret forsvarligt fra A til B. Vores chauffører er alle kvalificerede til at håndtere enhver udfordring, de bliver stillet overfor, og de er specielt uddannede til at varetager alle former for specialmaskiner herunder lifte, gravemaskiner, bæltekraner op til 90T i last m.m.
Chauffører med mobilkrancertifikat
Hvis det af transporten kræves, har vi garvede kranchauffører med mobilkrancertifikat. Det betyder, at vi selv kan læsse bæltekraner og, hvis det er påkrævet fra Særtransportkontorets side, at vi også kan stille følgebiler til rådighed.
Alle former for maskintransporter
Vi foretager maskintransporter med knækladsbil og ramper, fra 2 akslede fejeblad og 3 akslede hurtigløbere til 8 akslede modulopbyggede blokvogne. Det betyder, at vi kan tilpasse blokvognen, så den passer perfekt til den transportopgave, vi skal udføre.
 

Generel info


Bestil pris
Kategori
Annonce nr. 158812
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Alan Hald
Firmanavn Lastbilcentralen A/S
Adresse Råmosevej 34 2750
Telefon +45 44667788

Lastbilcentralen A/S

Lastbilcentralen A/S er en moderne dansk transport virksomhed, der blev grundlagt i år 1903, hvilket samtidig gør os til en af Danmarks ældste.
I starten var selskabets navn naturligvis ikke Lastbilcentralen, idet datidens hestekræfter var af typen, der fik påfyldt havre, og ikke dieselolie.
En kendsgerning var det dog, at der var tale om en CENTRAL, nemlig et sted hvor kunderne kunne ringe til og bestille en transport, hvorefter centralen formidlede de pågældende kørsler udført, hvis det da ellers var muligt at finde en ledig, udhvilet hest.
Først i 30´erne overgik man til “uægte” hestekræfter. Nogle af de første vogne erstattede ikke mindre end 60 Belgier-heste pr. vogn, og de var næsten altid udhvilede.
Den første officielle registrering af firmanavnet er af nyere dato, nemlig den 12. januar 1971, hvor Lastbilcentralen A/S blev medlem af Dansk Vognmandslaug.
I 1972 blev Centralen slået sammen med Brdr. Widell, og en af de første kranvognsvirksomheder blev til.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok