img 8
Baastrup 18T Newline

Sælges   Brugt / T / T / Tipvogn
149.000 kr
img 7
Entreprenørvogn

Sælges   Brugt / T / T / Tipvogn
73.000 kr
img 5
14 T. Baastrup BTS.

Sælges   Brugt / T / T / Korn-vogne
85.000 kr
img 4
Baastrup CTS 16T

Sælges   Ny / T / T / Tipvogn
139.800 kr
img 6
Baastrup 7T m/bremser

Sælges   Brugt
32.000 kr
img 5
Baastrup 10 Ton

Sælges   Brugt / T / T / Tipvogn
39.800 kr

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok