img 1
Upright SL30SL

Sælges   Brugt / L / Saxlifte
55.000 kr
img 1
Upright TM12

Sælges   Brugt / D / Rodekassen
32.000 kr
img 1
Upright MX19

Sælges   Brugt / L / Saxlifte
24.000 kr
img 1
Upright AB38N

Sælges   Brugt / D / Rodekassen
62.500 kr
img 4
Upright TM 12

Sælges   Brugt / L / Mastelifte
32.500 kr
img 5
Upright AB 38

Sælges   Brugt / Lifte
58.000 kr
img 0
Upright mx 19

Udlejes   Brugt / L / Saxlifte
400 kr
img 1
Upright LX 41

Udlejes   Brugt / L / Saxlifte
1.457 kr

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsetoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte geografier og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok