Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Brugt campingvogn, Hobby Premium 560

Sælges 
Excl. moms 115.992 kr

Beskrivelse


Totalvægt (kg) 1.750
Omløbsmål: F992 cm
sovepladser 4
Længde 8.010 mm
Bredde 2.500 mm
Højde 2.600 mm

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2012
Fabrikat Hobby
Model Premium 560
Annonce nr. 158114
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Ronni .
Firmanavn Skandic Autocampere
Adresse Plantagevej 8a 6330
Telefon +45 97152705

Skandic Autocampere

Skandic Autocamper er ekspert på import af campingvogne og autocamper fra Tyskland. Vi har 15 års erfaring i branchen og vi sørger altid for at være Up To Date på alt hvad der røer sig i campingbranchen.
Vi gør din drøm til virkelighed | Skandic-Autocamper.dk
Vi har et stærkt samarbejde med Skandic Nordic Reisemobile, som er placeret direkte i Scandinavienpark, bare 2 km fra den tysk danske grænse ved Flensborg (Handewitt). Skandic Nordic reisemobile har altid minimum 100 køretøjer stående, både nyt og brugt. Kom gerne ned og se det flotte udvalg og aftal evt. gerne en tid hvor vi kan være med rundt.
Skriv eller ring osse meget gerne til os og få en snak omkring dine ønsker og mål når det gælder netop din drømme autocamper eller campingvogn. Vi er klar til at give dig den bedste rådgivning og svar på alle dine spørgsmål og du er mere end velkommen til at komme ned til os så vi sammen kan finde frem til det der passer dig bedst.
Vi glæder os til at høre fra dig.
KH – Team Skandic Autocamper

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok