Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Cub Cadet XZ5 L 107

Til salg  
28.995 kr

Beskrivelse


Produktinformation
Den nye generation af plæneklipperne Zero Turn fra Cub Cadet er endelig landet i Europa! Efter at have haft stor succes på hjemmemarkedet i USA er Ultima-serien endelig klar i Europa og Danmark.
XZ5 L107 imponerer med sin nye teknologi og høje ydeevne. 107 cm klippebredde med 2 knive, sideudkast eller mulching som standard. Du får et fremragende klipperesultat, uanset om du vælger mulching eller sideudkast. XZ5 L107 er udstyret med en 2-cylindret Cub Cadet-motor, der yder 11,4 KW og har en cylindervolumen på 679 cmᶾ.
Den nye generation af Zero-Turn plæneklipperne fra Cub Cadet har et kraftigere chassis, flottere design samt et klippesystem, der producerer væsentligt lavere vibrationer end den forrige generation. Ultima-serien er desuden udstyret med dobbelt LED-belysning, hvilket sikrer en god synlighed i skumringen.
Maskinen har en tankvolumen på hele 13,25 liter, hvilket muliggør lange arbejdsperioder uden at skulle stoppe op og tanke. Førermiljøet har fået et gedigent løft, bl.a. med markante joysticks af højeste klasse, et komfortabelt sæde samt en gummieret fodplade. Tilslutningen af aggregatet sker elektrisk ved et tryk på en knap, og der er mulighed for at opsamle græsset ved hjælp af det store tilbehørsprogram.
De dobbelte EZT2200 hydrostater fra Hydro-Gear muliggør selve Zero-Turn-funktionen, hvor du kan snurre rundt på stedet og vende på en femøre. Det betyder, at du ikke behøver stoppe op og bakke, hvilket sparer en masse tid. Zero-Turn er væsentligt mere effektiv og hurtigere end en traditionel frontplæneklipper på grund af den højere klippehastighed og Zero-Turn funktionen.
Derudover er vedligeholdelsesomkostningerne lavere, fordi der ikke er nogen styrewire, og der kun er to remme på maskinen i stedet for op til syv remme som på mange frontklippere. Ultima-serien fra Cub Cadet er "Made in USA" og kommer med 3 års garanti.

Generel info


Vejl. pris (Excl. moms)
Vejl. pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2023
Fabrikat Cub Cadet
Model XZ5 L 107
Annonce nr. 280893
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Kontaktinfo


Kontaktperson René Helding
Firmanavn Svanninge Auto & Traktorservice A/S
Adresse Assensvej 247
5642 Millinge
Telefon +45 40 xx xx xx

Svanninge Auto & Traktorservice A/S

Velkommen til Svanninge Auto og Traktor Service A/S
Din Lokale Automester. Vi har eksisteret siden 1979, hvor Åge Larsen startede op som selvstændig på et mindre værksted i Svanninge. Værkstedet blev dog efterhånden lidt for trangt. Og da Superfos foderstofforretningen Assensvej 247 i Millinge blev nedlagt i 1985, valgte Åge Larsen derfor at købe denne – det er her vi stadig har til huse.
I 1998 blev Rene Helding medindehaver af forretningen. Og da Åge Larsen i 2019 valgte at gå på pension, blev Brian Manø Andersen medindehaver.
Vi er Automester Claas serviceværksted og Pöttinger forhandler. Vi forhandler have/park maskiner af mærkerne Stiga, Echo og MTD/CubCadet. Vi reparerer og servicerer alle bilmærker og autotrailere samt have/park maskiner. Og vi har stort lager af reservedele til MTD, Stiga, Briggs&Stratton og ECHO.
Vi er KRAMP forhandler og hvad vi ikke har på lager i butikken, bestiller vi hjem – levering oftest fra dag til dag.
For øjeblikket beskæftiger vi 9 medarbejdere.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Er du på udkik efter en ny/brugt maskine til din Virksomhed?

På Altimaskiner.dk kan du finde maskiner til mange forskellige brancher.
I alt ca. 25.000 annoncer i 6 forskellige kategorier - fra danske forhandlere og handlende:

LANDBRUG - TRANSPORT - ENTREPRENØR - HAVE PARK, VEJ og SKOV – INDUSTRI - BYGGEMATERIALER OG VÆRKTØJ

Altimaskiner.dk er landsdækkende

Se udvalget fra sælgere og udlejere fra hele landet.
F.eks.
Traktorer, mejetærskere, sprøjter og jordbearbejdningsredskaber.
Lastbiler, forvogne, trækkere, erhvervskøretøjer, busser og containere.
Gravemaskiner, materialehåndtering, lifte og mandskabsmoduler.
Havetraktorer, græsslåmaskiner, skovmaskiner og vinterudstyr.
Produktionsudstyr, gaffeltrucks, rengøring, inventar og kraner.
Træ, døre og vinduer, værktøj, metal og vvs og belysning.

Der er maskiner både til salg og til leje.

Følg os på facebook

Ok