Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

GHEDINI HÆKKEKLIPPER

Til salg  

Beskrivelse


GHEDINI HÆKKEKLIPPERE
Søger du en professionel hækkeklipper, som garanterer dig et flot og ensartet resultat hver gang? Så skal du investere i en hækkeklipper fra den italienske producent Ghedini, som du selvfølgelig finder her på Scanbolt A/S’ side. Uanset hvordan dine hækkeopgaver ser ud, får du en fleksibel og effektiv klipning med en af vores nedenstående hydrauliske hækkeklippere, hvor du også har mulighed for at tilkøbe et justerbart beslag hertil. Med Ghedinis hækkeklipper får du et professionelt redskab, du vil nyde resultaterne af i mange henseender. Se vores sortiment af hækkeklippere nedenunder og find den størrelse, du skal bruge til din maskine.
PROFESSIONELLE HÆKKEKLIPPERE FRA GHEDINI TIL MINIGRAVERE
Den hydrauliske hækkeklipper lagerføres i størrelser fra 120 cm til 160 cm og kan anvendes på minigravere i adskillige vægtklasser. Ønskes anden størrelse, så tag venligst kontakt til os.
Med Ghedini får du en hækkeklipper, som er udviklet med fokus på den professionelle vedligeholdelse af bl.a. hække, læhegn og andre grønne arealer, hvor du skal have leveret perfekte og ensartede klipperesultater. Ved at købe en Ghedini hækkeklipper investerer du i den ideelle løsning til både boligområder, skove og offentlige institutioner samt private og offentlige steder, hvor der er behov for regelmæssig vedligeholdelse med effektiv klipning.
Ønsker du at købe et justerbart beslag til hækkeklipperen, så har vi også dette i vores sortiment. Med det beslag får du mulighed for at arbejde fra alle vinkler med din nykøbte hydrauliske hækkeklipper. Her kan du ændre fra en vandret til en lodret klipperetning på din hækkeklipper uden at skulle afmontere den fra din maskine, hvilket vil give dig nogle flotte resultater i mange henseende.
Vælg beslag til din hækkeklipper
Ved at købe en hækkeklipper fra os får du desuden et standardbeslag med i prisen. Du kan vælge mellem nedenstående beslag, hvorefter vi nok skal sørge for at montere og tilpasse dette.
Beco MA + RA
S30 / Hydrema / Pinlock 150x200mm
S30 / Hydrema / Pinlock 180x230mm
MH30 / Pinlock 195x200 mm
S40 / Hydrema / Pinlock 200x300 mm
Lehnhoff MS01
Lehnhoff MS03
Veractert CW05
Standard beslag (montering på arm uden hurtigskifte)
Special ophæng (mod merpris)
Husk at skrive hvilket beslag du ønsker, når du tilføjer hækkeklipperen til indkøbskurven. Hvis du undlader at vælge et beslag i bestillingen, vil vi kontakte dig, så vi kan sende din bestilling hurtigst muligt.
SCANBOLT A/S – SPECIALISTER I UDSTYR TIL GRAVEMASKINER OG MINIGRAVERE
Hos os finder du et stort sortiment af robuste kvalitetsredskaber til både gravemaskiner og minigravere. Foruden vores sortiment af Ghedini hækkeklippere finder du også jordbor og buskryddere fra selv samme mærke, der selvfølgelig kommer i den samme slidstærke kvalitet.
Sidder du inde med spørgsmål, undren eller tvivl til vores hækkeklippere, er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere eller have hjælp. Her kan vi være behjælpelige med fagkyndig betjening, hvor vi kan præsentere dig yderligere specifikationer og information. Du kan kontakte os via tlf. +45 4844 8330 eller vores mail info@scanbolt.com.

Generel info


Forespørg pris
Kategori
Årgang 2024
Annonce nr. 276870
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Kontaktinfo


Kontaktperson Aleksander Holdt
Firmanavn Scanbolt A/S
Adresse Bodøvej 8
8700 Horsens
Telefon +45 48 xx xx xx

Scanbolt A/S

Scanbolt A/S tilbyder som de første i Skandinavien, vores kunder at handle reservedele til hundredvis af maskinmærker og modeller nemt og bekvemt på internettet via vores webshop. Vores dag-til-dag-levering sikre vores kunder et minimalt tidsspild i forbindelse med maskin-nedbrud.
Herudover har vi et kæmpe lager og et bredt sortiment af ekstra udstyr, såsom graveskole og hydrauliske hamre som også leveres fra dag til dag.
Scanbolt A/S er den rigtige samarbejdspartner for dig som vægter kvalitet, service og garanti til konkurrencedygtige priser. Hos os er du i trygge hænder og det er vores mål at vores kunder ALTID er mindst 100 % tilfredse når vi afslutter en handel.
Med flere års erfaring i branchen, er vi altid klar til at vejlede vores kunder om valg af den rigtige reservedel eller ekstraudstyr, der opfylder deres specifikke behov.
VÆRDIER
Hos Scanbolt A/S er kunden altid i fokus. Det er vores erklærede mål og forretningside, at minimerer tidsspild, for vores kunder. Dette afspejler også de værdier vi baserer vores forretning på og arbejder efter til daglig.
Kvalitet - Ved kun at sælge gennemprøvede reservedele som vores eksperter kan stå inde for, det er vores intention at alt der forlader vores virksomhed, medvirker til at minimere tidsspild for vores kunder i forbindelse med deres arbejde med maskinerne.
Tilgængelighed – Da vores webshop er åbnet 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt, kan vores kunder bestille når det passer dem og behøver således ikke passe telefontider eller lignende. Ved ønske om vejledning eller andet, er vores telefon åben mandag til torsdag fra 7.30-15.00 og fredag fra kl. 07.30-14.00.
Individuel kundeservice – Da vi ved at vores kunder aldrig er helt identiske, arbejder vi altid ud fra den enkelte kundes behov og ønsker. Således får den enkelte bestilling/henvendelse altid 100% opmærksomhed, uanset om den drejer sig om en enkelt bolt/skrue eller et komplet understel. Vi tror på langtidsholdbare relationer og tager derfor altid glædeligt imod feedback, som kan gøre os til en endnu mere kundeorienteret virksomhed.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Er du på udkik efter en ny/brugt maskine til din Virksomhed?

På Altimaskiner.dk kan du finde maskiner til mange forskellige brancher.
I alt ca. 25.000 annoncer i 6 forskellige kategorier - fra danske forhandlere og handlende:

LANDBRUG - TRANSPORT - ENTREPRENØR - HAVE PARK, VEJ og SKOV – INDUSTRI - BYGGEMATERIALER OG VÆRKTØJ

Altimaskiner.dk er landsdækkende

Se udvalget fra sælgere og udlejere fra hele landet.
F.eks.
Traktorer, mejetærskere, sprøjter og jordbearbejdningsredskaber.
Lastbiler, forvogne, trækkere, erhvervskøretøjer, busser og containere.
Gravemaskiner, materialehåndtering, lifte og mandskabsmoduler.
Havetraktorer, græsslåmaskiner, skovmaskiner og vinterudstyr.
Produktionsudstyr, gaffeltrucks, rengøring, inventar og kraner.
Træ, døre og vinduer, værktøj, metal og vvs og belysning.

Der er maskiner både til salg og til leje.

Følg os på facebook

Ok