Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

God traktor med meget udstyr

Sælges  
Excl. moms 195.000 kr

Beskrivelse


Frontlift + pto
4 dw olieudtag

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2009
Fabrikat Deutz-Fahr
Model TTV 630
Annonce nr. 91932
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Antal cylindre 6
Bremser på forhjul ja
Dæk % bag 30
Dæk % for 20
HK (KW) 224
Timer 9600

Sælger information


Kontaktperson Lars Bo Astrup
Firmanavn Heager Maskinstation
Adresse Trekløvervej 13, 6950 Ringkøbing
Telefon +45 25547051

Heager Maskinstation

Heager Maskinstation har i mange år stået bag en af landets største maskinstationer. Vi leverer maskiner og mandskab til opgaver inden for byggeri og anlæg, landbruget og til skov- og naturpleje i Herning, Holstebro, Silkeborg og omegn.
Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere besidder en stor viden inden for de områder, de arbejder. De kan med andre ord mere end bare at betjene maskinerne. De har også ekspertise inden for blandt andet naturpleje, landbrugsproduktion og entreprenørarbejde.
Vores maskinstation løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke.
Selvkørende nedfældere på vores maskinstation:
Vi har to nye selvkørende nedfældere, der giver dig en række fordele:

23.500 og 25.000 l. tanke giver stor nedfældningskapacitet
Lavt marktryk ved forskydeligt hjulsæt
Nedfældning i sortjord og græsmark
Flot markarbejde.

Ud over større nedfældningskapacitet og sparet harvning så får du en yderligere fordel, når du benytter vore selvkørende nedfældere.
Vi kan placere gødningen i den jorddybde, du ønsker. Det giver mulighed for en placering lige under de såede kerner, og dermed maksimal udnyttelse af gødningen.​​

Gylleformidling:
Med stor flyttekapacitet er der nu økonomi i flytning over større afstande. Hos vores maskinstation flytter vi med lastbil og supplerer med buffertank. Det giver helt nye muligheder. Vi har flere forskellige buffertanke: 35.000 / 70.000 / 80.000 l. som tank eller container.
Kalkkørsel med store fordele:
Vores maskinstation kører for Vestjydsk Kalkselskab og kan i den forbindelse tilbyde dig følgende fordele:

Store indkøb giver konkurrencedygtige priser
Udkørsel fra kalklader sikrer tør kalk
Hurtig og effektiv udkørsel direkte fra lade til mark
Mulighed for spredning med GPS-udstyr.

Kontakt vores maskinstation og få et uforpligtende tilbud
Kontakt os på telefon 97 33 51 51 eller e-mail heager-maskinstation@mail.tele.dk for et gratis uforpligtende tilbud på din opgave.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok