Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Iveco 6518 med kran

Sælges 
Excl. moms 139.900 kr

Beskrivelse


Fin ladbil med kran og tip.
Tip lad laster 2500 kg
oliefyr-fart pilot-klima anlæg-fj. betjent centrallås.
Synes 6 md. 2019.
Må trække 3500 kg.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2008
Fabrikat Iveco
Model 6518 med kran
Annonce nr. 442430
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Salgsafdelingen .
Firmanavn AB Lauridsen Maskiner ApS
Adresse Symbiosen 7, 4683 Rønnede 4683
Telefon +45 56721488

AB Lauridsen Maskiner ApS

Mere end 20 års erfaring indenfor køb og salg af entreprenørmaskiner AB Lauridsen Maskinhandel har stor viden og kan rådgive indenfor alle typer entreprenørmateriel, nyt som brugt. Vi lægger stor vægt på en god service, samt hurtig behandling af alle forespørgsler. Vi tror på, at gennem et godt samarbejde med vore kunder opnåes den optimale løsning. Vi formidler også gerne salg af din maskine. Du kan altid lave en god handel med AB Lauridsen Maskiner – vi har ingen dyr administration og ingen dyre mellemled. Se vores aktuelle udvalg af brugte entreprenørmaskiner og materiel til salg.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok