Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Let håndterbar skridtstyret maskine

Udlejes  
Excl. moms 2.119 kr /dag

Beskrivelse


Cat 216 læsser - Videoen er ikke den pågældende maskiner, men bare for demonstration af maskintypen.
TEKNISKE DATA
Diesel 65 L
Tippelast 1270 kg
Skridtstyret
Læssehøjde 285 cm
Hastighed 0-12 km
Skovl 250 ltr
TRANSPORTMÅL
Længde 3,23 m
Bredde 1,82 m
Højde 1,95 m
Egenvægt 2581 kg
Find afdeling nærmest dig - https://nordjysklift.dk/afdelinger.html

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Fabrikat Caterpillar
Model 216
Annonce nr. 120783
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 1050-025
Tippelast 1270
Egenvægt 2581

Sælger information


Kontaktperson Udlejning /booking
Firmanavn Nordjysk Lift ApS
Adresse Frederikshavnsvej 315, 9800 Hjørring
Telefon +45 99245245

Nordjysk Lift ApS

Siden starten har det hele tiden været målet at drive en landsdækkende virksomhed tæt på kunderne.
En seriøs og professionel samarbejdspartner for håndværksmestre og entreprenørvirksomheder i hele Danmark. Siden starten af 1998 har vi kørt efter dette mål, og i dag har vi således 11 afdelinger fordelt rundt om i Danmark.
Vi er specialister i udlejning af alle former for materiel til byggeriet, såvel små som store kunder. Virksomheden beskæftiger mere end 100 veluddannede medarbejdere, der alle besidder et stort branchekendskab, således at kunderne altid er sikre på at komme til at arbejde sammen med branchens mest professionelle udbyder.
Med landsdækkende bookingsystem og egen vognpark kan vi allerede ved første kontakt fastsætte leveringstidspunket af det bestilte materiel.
Hos Nordjysk Lift er det vigtigt for både vor kunde og os, at det rette materiel bliver leveret første gang, derfor tilbyder vi også gratis opmåling og vurdering af opgaverne inden opgaven opstartes. Der tilbydes også aftaler der tilgodeser vor faste kunder, hvor den enkeltes kundes materielbehov er i fokus ved udarbejdelse af samhandelsaftale, på dette grundlag er der basis for gensidigt samarbejde fremadrettet.
Vi har nu foruden hovedsædet i Hjørring afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Randers, Thisted, Århus, Odense, Hvidovre, Grenå, Vejle og Hillerød.
Vi kan træffes på vort hovednummer 99 245 245.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok