Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Mega El-bil, miljøvenlig og uden støj - fin maskine til kirkegården

Sælges 
Excl. moms 62.000 kr

Beskrivelse


Mega El-bil
Varenr. BR2638
Nye batterier

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2009
Model Mega El-bil
Annonce nr. 88197
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Salgsafdelingen
Firmanavn Hafog A/S
Adresse Lyngager 5-11, 2605 Brøndby
Telefon +45 43966611

Hafog A/S

Henrik A. Fog A/S har siden 1956 specialiseret sig som leverandør af professionelle maskiner til kommuner, boligselskaber, anlægsgartnere, entreprenører, golfbaner, kirkegårde, fritidslandmænd og alle der arbejder med udvendig vedligeholdelse.
Vi er 30 engagerede medarbejdere med mange års erfaring og er stolte over at være kendt for god service, troværdighed, høj kompetence og stabilitet. Vores målsætning er, at skabe værdi for vores kunder ved altid levere miljørigtige og pålidelige kvalitetsmaskiner til den rigtige pris.
Vi importerer maskiner fra hele verden og producerer det meste af tilbehøret selv, fordi det er vigtigt, at det færdige produkt er konstrueret til Nordiske forhold og tilpasset vores kunders ønsker og behov.
I Brøndby har vi en salgsafdeling, et værksted med servicebiler, samt et stort reservedelslager og vi sælger nyt og brugt direkte til slutbrugeren. Vi sælger også igennem et nøje udvalgt professionelt forhandlernet i hele Danmark samt i Sverige, Norge og på Færørene og en betydelig del af vores egen produktion af redskaber bliver eksporteret, primært til EU.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok