Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Mini renseanlæg

Sælges 

Beskrivelse


Et minirenseanlæg er en betydelig investering, som skal fungere perfekt og leve op til grænseværdierne mange år ud i fremtiden.
WS bioclean™ er nyeste typegodkendte generation af minirenseanlæg, der bygger på patenteret renseteknologi, høj driftsikkerhed.

Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Annonce nr. 152360
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Karsten Reinhard
Firmanavn kai døssing v karsten reinhard ApS
Adresse Næstvedvej 109, 4760 Vordingborg
Telefon +45 40853177

kai døssing v karsten reinhard ApS

Vi er et entreprenør-, beton- og kloakfirma, der har base på Sydsjælland, men udfører opgaver på hele Sjælland og Lolland Falster. Virksomheden har opbygget mange åremail2s erfaring med større og mindre opgaver indenfor vores branchefelt.
Karstenreinhard
Vores erfaring sikrer, at vi løser hver opgave på den mest optimale måde, og vi arbejder altid professionelt. Endvidere har vi særlig opmærksomhed på at give vores kunder en god behandling.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok