Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Mobil generator 20 A

Sælges 
Excl. moms 20.950 kr

Beskrivelse


Meget fin 4 cylindret Mercedes-Benz mobil Diesel generator lige til at køre med har kun kørt 465 timer står indregistreret med nr. plade på

Generel info


Årgang ukendt-0
Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model mercedes-benz
Annonce nr. 90982
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Joakim Andreasen
Firmanavn Joakims Maskinteknik ApS
Adresse Engmosevej 9, 7200 Grindsted
Telefon +45 20645409

Joakims Maskinteknik ApS

JMT laver vi kunde til passede løsninger i tæt dialog med kunderne for at sikre det bedste resultat.vi arbejder inden for industri i form af flytning og tilpasning af maskiner, produktions linjer vi arbejder også i landbrugs maskiner og udstyr.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok