Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Nyere, præsentabel og flot domicilejendom

Udlejes 

Beskrivelse


Nyere, præsentabel og flot domicilejendom på 11.895 m2 i alt. Ejendommen er meget velholdt og veldisponeret og udgør således en særdeles god funktionel helhed. Ejendommen er opført i moderne design med stålkonstruktion, hvor bygningerne er beklædt med sorte metalplader.
Ejendommen er bygget i 1997 med væsentlig om- eller bygget i 2002, hvor Coloplast A/S overtager ejendomen. Ejendommen er opført I 1 plan med 169 m2 kælder.
Der er i øjeblikket 2.300 m2 som står ledigt. Dette område kan benyttes til lager og kontor.
Resten af bygningen er lejet af Matas.
Indretningen af hele ejendommen er bygget fleksibelt, hvorfor arealfordelingen mellem kontor og lagerfacilliter nemt kan ændres.
Du kan læse mere om ejendommen eller bestille en fremvisning hos Andersen Erhverv A/S

Generel info


Bestil pris
Kategori
Annonce nr. 158565
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Frederikke Flensborg 70202812
Firmanavn Andersen Erhverv
Adresse Skovlytoften 9a 2840
Telefon +45 70202812

Andersen Erhverv

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok