Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Nyhed tangen der klare det utrolige

Sælges 
Excl. moms 332 kr

Beskrivelse


Pz-58 Neji-saurus Lille og handy
Har du nogensinde været udsat for en rustet, afskåret, beskadiget eller fastgjort skrue / bolt og ikke kunne fjerne den?
Pz-58 tang kan tackle problemet med bemærkelsesværdig lethed. Den vil fjerne skruer, der har specielle, unikke eller manipulations sikre slidser ( skruehoveddiametre fra 3 mm til 15 mm). Den har et patenteret design af vertikale og vandrette tandkæber, der bider og holder skruehoveder fast i forskellige former som kuppel hovede og lavprofile. uden at glide. Kæben tænder er helt forskellige fra almindelige tænger. Den er meget nemmere at bruge end en skrueudtræk netop på grund af den måde, den griber rundt om skruerne på. De specielt formede vertikale gribe tænder på kæberne er designet til at holde på mange forskellige former. Den udførlig vinkel på kæberne, tillader endda kæberne at bide og dreje krogskruer. Desuden har pz-59 kæberne tænder en pasform, hvilket gør det muligt at have et godt greb på meget tynde plade materialer.
Her kan du se flere modeller.: https://abshop.dk/produkt-kategori/v-rkt-j/t-nger/kombinationst-nger/
Demonstrations video.:
https://youtu.be/4Ld0HB21oNA
www.abshop.dk

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2019
Model Neji-saurus
Annonce nr. 45157
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Allan Levisen
Firmanavn AB Svejseteknik ApS
Adresse Lyngbygårdsvej 28A 8220
Telefon +45 86263533

AB Svejseteknik ApS

AB Svejseteknik ApS
Vi laver alle former for reparations-svejsning. Desuden sælger vi svejseprodukter til industrien.
Der er er et stort udvalg i vor Webshop . De produkter vi sælger står vi inde for. Og da vi har specialister inden for alt det vi sælger. Kan i også få hjælp både før købet og efter købet.
www.abshop.dk
e-mail. ab@absvejs.dk
Tlf. 86 26 35 33

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok