Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Rigtig pæn og velholdt bil

Sælges 

Beskrivelse


Kabinen er udstyret med Aircondition, Radio / cd, Fartpilot

Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang 2008
Fabrikat Volvo
Model FM9 340
Annonce nr. 91490
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Antal aksler 4x2
Antal gear Automatgear
Chassis nr. YV2JL60A08A667833
Ekstraudstyr ABS, Klimaanlæg, Motorbremse
HK 340
Indvendig bredde 2492
Indvendig højde 2744
Indvendig længde 7380
Kabinetype Kort
Kilometer 1.124.000
Lasteevne 8225
Med lift (bagsmæklift) 2.000 KG
Ref.nr. 96738
Totalvægt 18000
Udstødningsklasse Euro type 4

Sælger information


Kontaktperson Martin Sehested
Firmanavn MAN Odense A/S
Adresse Højmevej 19, 5250 Odense SV
Telefon +45 66171701

MAN Odense A/S

MAN Odense A/S er et autoriseret MAN Center under den tyske koncern MAN - med kernekompetencer inden for salg og service af lastbiler.
Vi er en ’one-stop-shop’ med eget opbygningsværksted, egen dækservice, hydraulikværksted, opretterbænk, diagnosebane, vi tilbyder service af køleanlæg, har last- og trailerudlejning, vaskehal med service samt lastbil-, varebil- og busværksted. Vores kundeportefølje spænder bredt – fra den lille vognmand med én bil til den store vognmand med op imod 100 biler – og inden for en bred vifte af brancher.
Vi er kendt for: Bedre service, større fleksibilitet, hurtigere problemløsning, kortere beslutningsgange og en hyggeligere omgangsform.
MAN Odense A/S, etableret af Jørgen Sehested-Kjærgaard i 1985, er et familieejet og –drevet firma, og virksomheden har til huse i et 3.500 m2 stort, moderne kontor- og værkstedskompleks på Højmevej 19 i Odense SV - 300 meter fra afkørsel 52 på den fynske motorvej. Vi beskæftiger i alt ca. 50 medarbejdere.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok