Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Rute/skolebusser

Sælges 
Excl. moms 250.000 kr

Beskrivelse


Nysynet
Klima
Lift
Matrix

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2010
Fabrikat Volvo
Model B7R
Annonce nr. 86506
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Antal døre 2
Brændstof Diesel
Ekstraudstyr Aircondition, CD afspiller, Fartpilot, Oliefyr, Radio afspiller, Termoruder
Geartype Automatisk
Kilometer 360000
Siddepladser 48
Stå pladser 24

Sælger information


Kontaktperson Michael Jeppesen
Firmanavn Thy A/S
Adresse Præstejorden 10 7700 Thisted
Telefon +45 23409426

Thy A/S

Hanstholm Rejser & Hanstholm Turistfart er beliggende i Hanstholm. Vi beskæftigere os med alle former for buskørsel. Herunder skolebuskørsel, rutekørsel samt turistkørsel i ind- og udland. Vi udgiver hvert år to rejsekataloger - et sommerkatalog og et vinterkatalog. Vi kører som udgangspunkt alle vore rejser i egne busser. Vi kan i år tilbyde mere end 80 forskellige destinationer rundt omkring i Europa lige fra Nordkap i nord til Sicilien i syd. Og hvorfor så vælge bus rejsen? Jo, for os er svaret klart, man ser og oplever en masse – også undervejs – og dette i selskab med andre som også gerne vil have oplevelser. Ingen stres og jag, men god tid til oplevelsen. Er du i tvivl, så giv det en chance og prøv busrejsen. Kig nærmere på siderne. Har du spørgsmål er vi klar ved telefonen eller på mail. Vi svarer gerne på spørgsmål, store som små. Inden vi overlader de næste sider til dig, vil vi gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak til den store skare af trofaste stamgæster som har valgt os som rejsepartner i mange år. I samme åndedrag vil vi glæde os til at byde nye ansigter velkommen i bussen. Vi er klar til nye oplevelser – er du? Vi glæder os til se Jer i bussen. På gensyn! Chauffører & rejseledere, Susan & Michael Jeppesen

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok