Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Skærehoved

Sælges 
Excl. moms 8.500 kr

Beskrivelse


Co2 laser

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2007
Model Amada Laser
Annonce nr. 72365
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Henrik Nielsen
Firmanavn Ravnshøj Rustfri
Adresse Hovsørvej 39, 7700 Thisted
Telefon +45 25217424

Ravnshøj Rustfri

Ravnshøj Rustfri er en mindre virksomhed, der er grundlagt af ejer Jens Henrik Nielsen i 1989, med beliggenhed nær Thisted. Vi udfører alle former for metalbearbejdning og producerer alt, lige fra delkomponenter til monteringsfærdige og samlede enheder. Gennem tiderne har virksomheden udviklet sig til at levere specielle og individuelle løsninger til onshore som offshore installationer. Ravnshøj Rustfri udmærker sig ved at levere monterings- og vedligeholdsvenlige enheder, hvorved oftest at udarbejde en så simpel enhed som muligt. I dag råder virksomheden over et moderne maskinværksted, hvilket gør det muligt at udføre større eller mindre opgaver. Vi levere også gerne løsningsforslag til optimering af driftssatte anlæg.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok